20 dkg porcukor,
5 dkg vaj,
3 tojás,
citrom és narancshéj,
törött fahéj,
szegfűszeg, ízlés szerint,
60 dkg kenyérliszt,
1 kávéskanál szódabikarbóna,
2 evőkanál méz,
10 dkg cukor,
negyed liter víz.
1 kg liszt,
1/4 kg porcukor,
2 egész tojás,
1 kávéskanál őrölt szegfűszeg,
1 kávéskanál őrölt fahéj,
1/4 kg méz,
2 dkg szalalkáli,
1 dkg szódabikarbóna,
1 evőkanál zsír,
2,5 dl forralt tej,
6 evőkanál baracklekvár.
A habhoz:
20 dkg porcukor,
1 tojásfehérje.
A tésztához:
50 g vaj v. margarin,
100 g porcukor,
2 egész tojás,
300 dkg liszt,
1 kk. szódabikarbóna,
1 ek. méz.
A krémhez:
1/2 l tej,
120 g liszt,
200 g vaj v. margarin,
250 g cukor,
1 vaníliás cukor,
1 egész tojás.