Hagymás krumpli-lángos recept
Hozzávalók:
50 dkg burgonya,
35 dkg finomliszt,
1 közepes fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
2 tojás sárga,
1 dkg élesztő,
1 teáskanál só,
olaj a sütéshez.
Zabpelyhes krumpli-lángos recept
Hozzávalók:
75 dkg nyers burgonya,
2 nagy fej vöröshagyma,
5 evőkanál zabpehely,
2 tojás,
1 teáskanál só,
1 mokkáskanál törött fekete bors,
olaj a sütéshez.
Élesztős krumpli-lángos recept
Hozzávalók:
25 dkg finomliszt,
25 dkg főtt, áttört burgonya,
1 db egész tojás,
kb. másfél dl tej,
2 dkg élesztő,
1 evőkanál olaj,
1 teáskanál só,
olaj a sütéshez.
Burgonyás lángos – másképp recept
Hozzávalók:
1 kg nyers burgonya,
3-4 evőkanál finomliszt,
1 db egész tojás,
1 púpozott teáskanál só,
bő olaj a sütéshez,
a tálaláshoz 2 dl tejföl,
3 gerezd fokhagyma.