Lángos recept
Lángos recept
Hozzávalók:
Fél kg liszt,
1 cs élesztőpor,
1 csapott tk. só,
4 dl langyos víz,
1.5-2 liter napraforgóolaj a kisütéshez.
- Tovább (Lángos recept)
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Lángos recept
Hozzávalók:
Fél kg liszt,
1 cs élesztőpor,
1 csapott tk. só,
4 dl langyos víz,
1.5-2 liter napraforgóolaj a kisütéshez.
Lángos 2. recept
Hozzávalók:
Fél kg liszt,
1 cs élesztőpor,
1 csapott tk só,
2.5 dl langyos víz,
1 dl langyos tej,
2 tk cukor, 1.5 - 2 liter olaj a kisütéshez.
Langalló recept
Hozzávalók:
8 darab lángostészta,
2 dl tejföl,
10 dkg sertés-, vagy libazsír,
8-10 gerezd fokhagyma,
liszt,
só.
Krumplis lángos II. recept
Hozzávalók:
1 kg liszt,
25 dkg burgonya,
2.5 dkg friss élesztő,
1 csapott tk só,
fél liter tej,
1.5 - 2 liter olaj a kisütéshez.
Krumplis lángos I. recept
Hozzávalók:
40 dkg liszt,
30 dkg burgonya,
1 cs szárított élesztő,
1 csapott tk só,
4 dl langyos víz,
1.5 - 2 liter olaj a kisütéshez.
Köcsögös babgulyás recept
Hozzávalók:
1.5 l babgulyás,
60 dkg lángostészta.
Kora reggeli lángos recept
Hozzávalók:
1 cs porélesztő,
1 ek cukor,
fél kg liszt,
1 tk só,
olaj a kisütéshez.
Kefíres kelt lángos recept
Hozzávalók:
1 kg sima liszt,
5 dkg élesztő,
3 pohár kefir,
3 db egész tojás,
1.5 dl langyos víz (annyi, hogy a tészta lágy legyen).
Kapros juhtúrós lángos recept
Hozzávalók:
8 lángostészta,
30 dkg juhtúró,
1 pohár tejföl,
1 csomó kapor,
1 tk só,
olaj a kisütéshez.
Kapros lángos recept
Hozzávalók:
8 lángostészta,
1 ek kapor (apróra vagdalva),
olaj a kisütéshez.