Olasz receptek

Vitello tonnató recept

Vitello tonnató recept

Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb,
2 sárgarépa,
2 fehérrépa,
10 dkg zeller,
1 csokor petrezselyem,
gyömbér,
só, bors,
1 dl fehérbor,
1 egész tojás,
1 kanál mustár,
5 db kapribogyó,
2 evőkanál olaj,
1 citrom leve,
1 dl olaj,
1 doboz olajos hal.

Veronai rablópecsenye recept

Veronai rablópecsenye recept

Hozzávalók:
40 dkg sertéshús,
1 tojás,
1 kiskanál hagyma,
só, törött bors,
4 fej hagyma,
4 virsli.

Toscanai sertéssült recept

Toscanai sertéssült recept

Hozzávalók:
40 dk sertéscomb (v. borjú),
75 dk paradicsom,
15 dk mozarella,
2 hagyma,
1,2 dl húsleves,
3 ek olaj,
só, bors,
bazsalikomlevél.

Toscanai sertéscsülök recept

Toscanai sertéscsülök recept

Hozzávalók:
2 nyers sertéscsülök,
só, bors,
10 dkg hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
2 sárgarépa,
2 fehérrépa,
egy darabka zeller,
5 dkg zsír,
2 dl paradicsompüré,
1,5 dl fehérbor,
citromhéj,
zöldpetrezselyem.

Tonhalpástétom recept

Tonhalpástétom recept

Hozzávalók:
40 dkg tonhal,
80 dkg vaj,
1 evőkanál olívaolaj,
1 evőkanál konyak,
1 evőkanál őrölt zöld bors,
2 evőkanál zöldcitromlé,
2 csipet Cayenne,
olajbogyó,
csemegeuborka.