Egybesült pecsenye tésztával recept

files/images/turos/turos.jpg
Hozzávalók

80 dkg sertéscomb,
4 dkg só,
10 dkg liszt,
5 g törött bors,
15 dkg zsír,
20 dkg gomba,
4 db tojás,
1 csomó petrezselyemzöld.

Tészta:
35 dkg túró,
15 dkg vaj,
80 dkg száraztészta (metélt).

Recept elkészítése:

A sertéscombot sózzuk, és sütőben megsütjük. A tisztított gombákat lereszeljük, és kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, liszttel megszórjuk. A tűzről levéve elkeverjük benne az egész tojást. A megsütött húst a gombapéppel összekeverjük, kihűtjük. A megadott anyagokat összegyúrva túrótésztát készítünk, kinyújtjuk. A tésztába becsomagoljuk egyenként a gombás sülteket, tojással összekeverjük, és forró sütőben készre sütjük. Felszeletelve tálaljuk, petrezselyemmel díszítjük.

Receptek kategória: