Recept elkészítése:
Laskagomba-saláta szarvasgombás fokhagymapesztóval recept
Hozzávalók:
50 dkg laskagomba,
1 db vöröshagyma,
10 dkg madársaláta (jó másféle zöldsaláta is),
1 db radicchio (lilasaláta),
5 evőkanál olívaolaj,
3 evőkanál ecet,
2 teáskanál szarvasgombás fokhagymapesztó,
só, bors ízlés szerint,
étolaj a laskagomba sütéséhez.
Elkészítés:
Elkészítés: A laskát megtisztítjuk (ne mossuk!), nagyobb darabokra szaggatjuk, a finomra vágott hagymával kb. 5 percig pirítjuk, s hagyjuk kihűlni. Közben a salátákat megmossuk, összetépkedjük, a többi hozzávalót összekeverjük, majd az egészet nagy keverőtálban összeforgatjuk. Roston sült halakhoz, húsokhoz kitűnő köret lehet.
Elkészítés ideje: 25perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges