Csirkepörkölt 2. recept

Csirkepörkölt 2. recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 tasak Maggi Milánói Fix,
1 db Maggi Szárnyas-húsleves kocka,
1-1,5 kg-os bontott csirke,
15 dkg paradicsom,
2 sárgarépa,
1 kisebb zeller,
1 kisebb padlizsán,
1 kisebb cukkíni,
2 babérlevél,
3 gerezd fokhagyma,
1 dl fehérbor,
1 dl vörösbor,
1 dl olaj,
1/2 csomó friss petrezselyem,
egy csipet őrölt fekete bors.

Elkészítés:

A megtisztított csirkét alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, majd feldaraboljuk. Az előhevített olajon lepirítjuk az áttört fokhagymát. Hozzátesszük a húst, és felöntjük a Maggi Szárnyas-húsleves kockából készített levessel. Babérlevéllel, kevés őrölt borssal ízesítjük, és fedő alatt, lassú tűzön főzzük. Mikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a tisztított, kockákra darabolt zöldségeket, és tovább pároljuk. Az utolsó néhány percben öntjük rá a borokkal csomómentesen elkevert Maggi Milánói Fixet, és együtt készre főzzük. Burgonyapürével vagy főtt burgonyával körítjük.

Elkészítési idő: 30 perc

The Mountain - 3D pólók