Gombás spanyol mártás

Gombás spanyol mártás
Hozzávalók:

30 dkg paradicsom,
6 evőkanál paradicsomlé,
1 evőkanál ketchup,
1 zellerlevél,
1 teáskanál oreganó,
1 nagy gerezd fokhagyma,
só,
2 fej gomba,
1 késhegynyi őrölt zöldbors,
6 evőkanál Agria majonéz.

Elkészítés:

A paradicsomokat rövid időre forró vízbe teszem, így könnyebben meghámozhatom, majd kisebb darabokra vágom. Teflonlábosba teszem. Hozzáöntöm a paradicsomlevet és a kechupot, beleteszem a zellerlevelet, az oreganót és a zúzott fokhagymát, majd megsózom.
Gyenge tűzön addig főzöm, amíg sűrűsödni nem kezd. Ekkor a lángot eloltom alatta, és hagyom kihűlni. Közben a megtisztított gombát nagyon apró kockákra vágom, és kevés olajon megpirítom. A kihűtött, átszűrt fűszeres paradicsommártást összekeverem a majonézzel, végül belekeverem a párolt gombát is.

Elkészítési idő: 90 perc

The Mountain - 3D pólók