Spárga hollandi mártással recept

Spárga hollandi mártással recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg spárga,
1 evőkanál cukor,
só,
4 adag hollandi mártás.

Elkészítés:

A szép, válogatott, ép, egyforma vastag spárgarudakat vékonyan meghámozom, az esetleges fás szárrészeket levágom. A spárgát kötegekbe rakom, két helyen zsineggel átkötöm, és beleállítom fejével felfelé egy fazékba. Sós-cukros vízben puhára főzöm. A főzőléből kivéve jól lecsöpögtetem, majd ruhán leitatom, és előmelegített, összehajtott szalvétára sorba rakom. A spárgarudak tetejére azonnal ráhajtom a szalvéta másik oldalát oly módon, hogy a spárgafejek kilátsszanak. Külön csészében vagy mártásos tálban hollandi mártást kínálok hozzá.

Elkészítés ideje: 60perc

The Mountain - 3D pólók