Bundázott zöldpaprika recept

Bundázott zöldpaprika recept
Hozzávalók:

8 húsos zöldpaprika,
1 késhegynyi törött bors,
1 tojás,
1/2 dl tej,
5-6 dkg liszt olaj a sütéshez.

Elkészítés:

A megmosott és letörölgetett zöldpaprikát karikákra szeletelem. (Ha erős, kivágom az ereit, ekkor azonban csíkokra vágom.) Megsózom és megborsozom. A felvert tojást és a tejet összekeverem, hozzáadom a lisztet, kevés sóval és borssal fű­szerezem, majd simára kavarom. Az először lisztbe forgatott zöldpaprika­karikákat bemártom a tésztába, és bő, forró olajban mindkét oldalán ropogósra sütöm. A felesleges olajat lecsöpögtetve minden­fajta szárnyassülthöz kínálom.

Elkészítés ideje: 15-20perc

The Mountain - 3D pólók