Kelkáposzta főzelék recept

Kelkáposzta főzelék recept

Hozzávalók:
80 dkg kelkáposzta,
40 dkg burgonya,
2 ek. étolaj,
4 dkg liszt,
fokhagyma, só, bors, köménymag (őrölt), majoránna.

Elkészítés:

      A cikkekre vágott kelkáposztát forrásban lévő sós vízben feltesszük főzni, a kockára vágott burgonyával, őrölt köménnyel, majoránnával együtt. A lisztből, olajból világos rántást készítünk, hozzáadjuk a péppé zúzott fokhagymát, hideg vízzel felengedjük és jól elkeverjük. Ha a kelkáposzta megfőtt, hozzáöntjük a rántást és jól felforraljuk. Őrölt borssal fűszerezzük.

Elkészítés ideje: 50perc

Energiatartalom: 290 kcal

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók