Édes - savanyú húsgolyók recept

Édes - savanyú húsgolyók recept
Hozzávalók:

1 db felvert tojás,
2 dl tej,
félbögrényi friss kenyér darabkák,
1 tk. só,
csipet bors,
1 csipet zsálya,
1 fej apróra vágott hagyma,
fél kg darált strucc apróhús.

Édes-savanyú mártás:
250 gr darabolt ananász,
2 ek. kukoricakeményítő,
2 ek. szója szósz,
3 dl csirke krémleves,
0,5 dl 20%-os ecet,
1 dl méz,
1 db kockára vágott zöldpaprika.

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra. Egy közepes méretű keverőtálban összekeverjük a tojást, tejet, a kenyérdarabkákat, a sót, borsot, zsályát és a hagymát. Keverjük bele a húst, majd dió méretű golyócskákat formázunk. Az elkészített golyókat tepsiben /15-20 percig /világos barnára sütjük.

The Mountain - 3D pólók