Recept elkészítése:
Kerti zöldségragu recept
Hozzávalók:
2 csomó új sárgarépa,
1 csomó új petrezselyemgyökér,
2 új karalábé,
60 dkg újburgonya,
2 evőkanál olaj vagy 4 dkg zsír,
1/2 csomó petrezselyemzöld,
1/2 csomó kapor,
1 csomag újhagyma,
só.
Elkészítés:
A vékony karikára vágott újhagymát, szárával együtt megfuttatjuk a zsiradékban, majd beletesszük a kockára vágott zsenge karalábét, a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret és a burgonyát. Megsózzuk és erős tűzön, állandó keverés közben üvegesre pirítjuk. Annyi vízzel töltjük fel, hogy éppen ellepje. Kis lángon, lassan pároljuk. Amikor a zöldségek félig megpuhultak, belekeverjük a finomra összevágott kaprot és petrezselyemzöldet.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges