Nizzai saláta II. recept

Nizzai saláta II. recept
Hozzávalók 4 személyre:

14 dkg zöldbab,
2 szem nyolcba vágott paradicsom,
1 kis fej, karikákra vágott lilahagyma,
3 kemény tojás, negyedelve,
8 evőkanál kimagozott fekete olívabogyó,
40 dkg lecsepegtetett konzerv tonhal,
4 dkg leszűrt szardella,
3 evőkanál olívaolaj. 1 evőkanál fehér borecet,
1 tört fokhagymagerezd,
1/2 kiskanál francia mustár.

Elkészítés:

A zöldbabot megtisztítjuk, és 1 percre lobogó forró vízbe dobjuk, majd jeges vízbe átszedjük, és lecsepegtetjük. A babot a paradicsommal, a hagymával, a tojásokkal, az olajbogyóval, a tonhaldarabokkal és a szardellával összekeverjük. Az olívaolajat az ecettel, a fokhagymával meg a mustárral jól záródó üvegben összerázzuk. A salátára öntve pirított kenyérrel tálaljuk.

Összeállítás: 20 perc (Főzni nem kell!)

The Mountain - 3D pólók