Kubai sült szárazbab recept

Kubai sült szárazbab recept
Hozzávalók:

0,5 kg sós vízben kifőtt száraz bab,
1 póréhagyma,
1 karikára vágott hagyma,
5 ek. olívaolaj,
3 hámozott 4 felé vágott paradicsom,
1 ek. citromlé,
1 mk. frissen őrölt bors,
2 főtt tojás négyfelé vágva,
2 ek. kimagozott olajbogyó,
1 ek. reszelt sajt,
2 kimagozott őszibarack,
só.

Elkészítés:

Olívaolajon pirítsuk üvegesre a hagymákat. Vegyük le a tűzről, tegyük bele a főtt babot, a paradicsom felét, citromlevet, borsot, sót, olajbogyót, a tojás felét. Óvatosan keverjük össze. Rakjuk rá a maradék paradicsomot, tojást. Fedjük le, tegyük forró sütőbe. Ha oldalt barnul a bab, vegyük le a fedőt, szórjuk be az ételt reszelt sajttal. Pirítsuk rá a sajtot.

The Mountain - 3D pólók