Indiai bableves recept

Indiai bableves recept

Előző este áztassunk be 30 dkg tarkababot. Tegyük fel főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi, és fedő alatt főzzük puhára. Az utolsó negyedórában tegyünk bele sót és 2 db babérlevelet. Tegyünk egy serpenyőbe 4 ek ghít, és pirítsunk meg rajta 1 db karikára vágott zöldpaprikát, 1 ek asafoetidát vagy hagymát, 2 kk őrölt római köményt, ugyanennyi őrölt koriandert, pirospaprikát és gyömbért. Közben 50 dkg sárgarépát apróra vágva megpárolunk. Ha megfőtt a bab, hozzákeverjük a sárgarépát és a fűszereket, majd a végén beleteszünk 30 dkg apróra vágott paradicsomot, és 1-2 percig főzzük. Végül vegyük le a tűzről, és öntsünk hozzá 1,5 ek citromlevet és 4 dl tejfölt.

The Mountain - 3D pólók