Chili con Carne 1. recept

Chili con Carne 1. recept
Hozzávalók:

3 fej hagyma,
2 kis doboz paradicsompüré,
1 nagy zöldpaprika,
40 dkg darálthús,
3 doboz piros bab,
1/2 leveskocka 3 dl vízben feloldva,
2 gerezd fokhagyma,
5 db lehéjazott paradicsom,
só, pirospaprika, chili.

Elkészítés:

A hagymát karikára vágjuk, a paprikát kockákra. Forró olajban megbarnítjuk a darált húst, sóval, piros paprikával fűszerezzük. Egy másik lábosban megdinszteljük a hagymát, zöldpaprikát és az összenyomott fokhagymát és a darált húsra öntjük a feldarabolt paradicsommal és paradicsompürével együtt, és kis lángon főzzük 15 percig. Hozzáadjuk a megfőtt babot és a leveskockás vizet, és közepes lángon főzzük még egy kicsit. Ízlés szerint chilivel fűszerezzük.

The Mountain - 3D pólók