Recept elkészítése:
Parasztreggeli recept
Hozzávalók:
5-10 dkg szalonna,
kolbász,
füstölt sonka,
1 nagy fej hagyma,
2-4 tojás.
Elkészítés:
A szalonnát kockákra vágom, a kolbászt vékonyra karikázom, a sonkát csíkokra. Beledobom egy méretes serpenyőbe, és addig pirítom, míg a szalonna barnára nem sül. Ekkor mindent kiszedek a zsírból. A hagymát vékonyra karikázom, beledobom a zsírba és puhára dinsztelem. Ha megpuhult, visszarakom a megpirított dolgokat, kicsit dinsztelem őket együtt, majd ráöntöm a felvert tojásokat, és készre sütöm. Sózni nem kell, mert a disznóságok elég sót tartalmaznak.
Az adagolásnak csak a befogadóképességed szab határt!
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges