Vaníliatorta recept

Recept elkészítése:

Vaníliatorta recept

Hozzávalók:
1 kész piskótatorta (vékony),
10 db babapiskóta,
0,6 dl rum,
1 dl lej,
6 dkg mazsola,

A krémhez:
2 tasak (főzés né1küli) vaníliaízű pudingpor,
4 dl tejszín,
5 dl tej,

A díszítéshez:
1 dl tejszín,
tortadara.

Elkészítés:

A pudingport, a tejet és a tejszínt mixerrel jól felverjük. A krém felét a kihűlt piskótára simítjuk. A babapiskótákat rumos tejbe mártjuk, majd a krémre tesszük, egymástól kb. 1-2 cm-re. Rumba áztatott mazsolával megszórjuk, rásimítjuk a maradék krémet, majd tejszínhabbal és tortadarával díszítjük. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: