Recept elkészítése:
Diós csodatorta recept
Hozzávalók:
A tésztához:
6 tojás,
12 evőkanál víz,
20 dkg liszt,
30 dkg porcukor,
10 dkg darált dió,
A krémhez:
20-20 dkg vaj és porcukor,
3 evőkanál rum.
Elkészítés:
A tésztához a tojássárgákat, 6 evőkanál vizet és a porcukrot habosra keverjük. Hozzáadjuk a darált diót, a lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét. Összekeverjük, és még 6 evőkanál vizet adunk hozzá. Lisztezett tepsiben megsütjük. Amikor kihűlt, 3 lapra vágjuk. A krém hozzávalóit habosra keverjük, és kívül-belül megkenjük vele a tortát.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges