Csokitorta 5. recept

Recept elkészítése:

Csokitorta 5. recept

Hozzávalók:
10 db tojás,
10 ek. cukor,
1 vaníliás cukor,
10 ek. Rétesliszt,
3 ek. Kakaó,
3 dl tejszín,
1 csomag, főzés nélküli csokis pudingpor,
2 tábla tortabevonó csoki.

Elkészítés:

Piskóta: a 10 darabtojás fehérjét kemény habbá verjük. Egyenként beletesszük a tojások sárgáját és 1-1 evőkanál cukrot. Fakanállal belekeverjük a réteslisztet és a kakaót. Kilisztezett, kivajazott tortaformába tesszük és 35-40 perc alatt, készre sütjük. Krém: A tejszínt robotgéppel 3-4 perc alatt habosra keverjük, lassan - kanalanként - beletesszük a pudingport. Krém állagúra keverjük. Ha a piskóta kihűlt 2-3 lapra vágjuk. Megtöltjük a krémmel. A tetejére tortabevonó csokit készítünk a csomagoláson levő utasítás szerint.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: