Virslis szendvics recept

Virslis szendvics recept

Hozzávalók:
8 zsemle,
2 pár virsli,
5 dkg vaj,
10 dkg reszelt sajt,
1 teáskanál mustár,
4-5 dl tej,
só és törött fekete bors, ízlés szerint.

Elkészítés:

A zsemléket úgy vágjuk félbe, hogy egyben maradjanak. A virsli bőrét lehúzzuk és felkarikázzuk. A félbevágott zsemlék belét ügyesen kivesszük, az üreget vajjal és mustárral bekenjük, majd virsli-karikákkal megtöltjük. A zsemlét összenyomjuk, és megsózott, megborsozott tejben megmártjuk. Sütőlemezre vagy grillsütő rácsára téve piros-ropogósra sütjük. Még tűzforrón rászórjuk a reszelt sajtot, és gyengén ráolvasztjuk.

Elkészítés ideje: 30perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók