Baromfisonkás szendvics recept

Recept elkészítése:

Baromfisonkás szendvics recept

Hozzávalók 4 adaghoz:
8 salátalevél,
4 aszalt füge,
10 dkg szójacsíra (konzerv),
12 szelet szezámmagos kenyér,
2 ek. vaj,
20 dkg füstölt baromfi-sonkaszalámi.

Elkészítés:

Előkészítés: A salátaleveleket leöblítjük, megszárítjuk. A fügéket kettévágjuk. A szójacsírát lecsepegtetjük.
A kenyereket megkenjük vajjal. Nyolc szeletre ráfektetjük a salátákat, erre a fügét és a szójacsírát. A szalámit kissé összetekerjük, és a kenyerekre rakjuk. Egymásra teszünk két megrakott kenyeret, és befedjük őket egy üres kenyérrel. Kissé összenyomkodjuk.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: