Recept elkészítése:
Svábpecsenye recept
Hozzávalók:
50 dkg sertéshús,
liszt,
kevés olaj,
5 dl húsleves (kockából is jó),
6-8 gerezd fokhagyma,
1 konzerv paradicsompüré.
Elkészítés:
A fokhagymát kipréseljük, és beletesszük a húslevesbe. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk, és lisztbe forgatjuk. Forró olajban a szeletek mindkét oldalát megkapatjuk, aztán az összes húst visszatesszük a lábasba, felöntjük a fokhagymás húslevessel, beletesszük a paradicsompürét is, és addig pároljuk, amíg puha nem lesz, és a szósz is besűrűsödik egy kicsit. Hasábokra vágott sült burgonyával tálaljuk.
Elkészítés ideje: 1,5 óra
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges