Recept elkészítése:
Sertéskaraj mustármártással recept
Hozzávalók:
2 szelet karaj,
1 ek. olaj.
A mártáshoz:
1 ek. vaj,
4 ek. tejszín,
fél ek. dijoni mustár,
fél ek. citromlé,
só,
bors.
Köret: petrezselyemzöld, mini paradicsom.
Elkészítés:
A karaj széleit vagdossuk be, klopfoljuk ki kissé, sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, jól süssük át a húst, majd tegyük tányérra. Töröljük ki a maradék olajat a serpenyőből, tegyük bele ezúttal a mártás hozzávalóit. Amikor felforrt, sózzuk, borsozzuk. Ha kész, öntsük rá a hússzeletekre és körítsük a petrezselyemzölddel és a paradicsomokkal.
Elkészítés ideje: 45perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges