Sajtos-sonkás spárga recept

Recept elkészítése:

Sajtos-sonkás spárga recept

Hozzávalók:
Pannónia sajt 8 szelet,
gépsonka 8 szelet,
spárga (csirág) 40 db,
liszt 10 dkg,
tojás 2 db,
zsemlemorzsa 15 dkg,
olaj 3 dl,
kakukkfű,
őrölt bors, só.

Elkészítés:

Egy-egy szelet sajtra egy-egy szelet sonkát fektetek. Sózom, borsozom, megszórom kakukkfűvel. Szeletenként 5 db spárgát helyezek rá, feltekerem, és fogvájóval megtűzöm. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom a tekercseket, majd forró olajban aranyszínűre sütöm. Előételként tejfölös-fokhagymás öntettel, főételként párolt rizzsel és fokhagymás paradicsomsalátával kínálom.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: