Recept elkészítése:
Sajtos-sonkás spárga recept
Hozzávalók:
Pannónia sajt 8 szelet,
gépsonka 8 szelet,
spárga (csirág) 40 db,
liszt 10 dkg,
tojás 2 db,
zsemlemorzsa 15 dkg,
olaj 3 dl,
kakukkfű,
őrölt bors, só.
Elkészítés:
Egy-egy szelet sajtra egy-egy szelet sonkát fektetek. Sózom, borsozom, megszórom kakukkfűvel. Szeletenként 5 db spárgát helyezek rá, feltekerem, és fogvájóval megtűzöm. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom a tekercseket, majd forró olajban aranyszínűre sütöm. Előételként tejfölös-fokhagymás öntettel, főételként párolt rizzsel és fokhagymás paradicsomsalátával kínálom.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges