Recept elkészítése:
Paradicsomsaláta Pannónia sajtos öntettel recept
Hozzávalók:
Majonéz 12 dkg,
tejföl 1 dl,
citrom 1 db,
paradicsom 12 dkg,
Pannónia sajt 60 dkg,
metélőhagyma 1 csomó,
őrölt fehér bors, só.
Elkészítés:
A majonézt keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a tejfölt, és simára keverjük. Sóval, őrölt fehér borssal és szűrt citromlével ízesítjük, majd összekeverjük a lereszelt Pannónia sajttal. A paradicsomot leforrázzuk, héját így könnyen eltávolíthatjuk. Vékony karikákra vágjuk, és tálra rendezzük. Leöntjük a jól lehűtött salátaöntettel, végül gazdagon meghintjük finomra vágott metélőhagymával.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges