Recept elkészítése:
Királyi csirkemell recept
Hozzávalók:
Csirkemell 60 dkg,
konyak 6 cl,
tej 2 dl,
szeletelt Pannónia sajt 20 dkg,
dióbél 10 dkg,
őrölt bors, só.
Elkészítés:
A bőrétől, csontjától elválasztott csirkemelleket kiverjük, sózzuk, borsozzuk és kb. 10 percig 3cl konyakkal ízesített tejben áztatjuk. A lecsurgatott csirkeszeleteket vajban majdnem puhára sütjük. Tűzálló tálba szedjük, leöntjük a páclével, ismét 3 cl konyakot öntünk rá. Befedjük szeletelt Pannónia sajttal, darált dióval meghintjük és előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Burgonyapürével, salátával tálaljuk.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges