Recept elkészítése:
Ízes sajtgolyócskák recept
Hozzávalók:
Natúr Göcseji csemege sajt 30 dkg,
tejszín 2 dl,
vöröshagyma 5 dkg,
ecetes uborka 8 dkg,
zöldpetrezselyem 1 cs.,
metélőhagyma 1 csomó,
pirospaprika,
fekete bors, só.
Elkészítés:
A sajtot villával megtörjük, majd a tejszínt hozzáadva jól eldolgozzuk. A vöröshagymát lereszeljük, és a darált ecetes uborkával együtt a sajthoz keverjük. Sóval, őrölt borssal fűszerezzük. A masszából dió nagyságú golyócskákat formálunk. Ízlés szerint vegyesen meghempergetjük finomra vágott zöldpetrezselyemben, metélőhagymában, pirospaprikában és durvára darált borsban. A különböző színű golyókat tálra rendezzük és kínáljuk.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges