Pulykamáj hagymás bundában recept

Recept elkészítése:

Pulykamáj hagymás bundában recept

Hozzávalók:
50 dkg pulykamáj,
1 nagy fej vöröshagyma,
1 tojás,
3-4 evőkanál liszt,
1 gerezd,
fokhagyma,
1 dl tej,
olaj a sütéshez,
ízlés szerint só és törött bors.

Elkészítés:

      A habosra felvert tojást összekeverem a tejjel és annyi liszttel, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjak. Sóval, borssal és a tisztított, zúzott fokhagymával ízesítem, végül belekeverem a lereszelt vagy a nagyon apróra vágott vöröshagymát. A májakat először lisztbe martom, azután a palacsintatésztában megforgatom, és bő, forró olajban pirosra sütőm. A maradék hagymás tésztamasszából egy nagy palacsintát sütők és a tálra tett bundás sült májakat beborítom vele. Burgonyapürét vagy sült burgonyát és salátát kínálok melle.

Elkészítés ideje: 25perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: