Recept elkészítése:
Makarónisaláta recept
Hozzávalók:
10 dkg makaróni,
15 dkg zöldborsó,
1 kis zeller,
2 zöldpaprika,
15 dkg szalámi,
majonéz,
2 evõkanál tej,
citromlé,
só,
bors,
két kemény tojás,
két kis paradicsom.
Elkészítés:
A makarónit, a borsót és a kockára vágott zellert a szokásos módon megfõzzük, a paprikát és a szalámit laskára vágjuk, és mindezt összekeverjük. A majonézhez hozzákeverjük a tejet, ízesítjük citrommal, sóval, borssal, majd a salátára öntjük. Jól lehûtve, a felkarikázott tojással és paradicsommal díszítve tálaljuk.
Önálló hideg ételként is kiadós olasz specialitás.
Elkészítés ideje: 60perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges