Recept elkészítése:
Ananászos májragu recept
Hozzávalók:
60 dkg sertésmáj,
1 db friss ananász vagy 2 doboz konzerv,
2 db narancs,
1 kávéskanál reszelt gyömbér,
csipet morzsolt majoránna,
3 dkg vaj.
Elkészítés:
Az ételt frissen készítjük, azonnal fogyasztjuk. A narancsot és az ananászt meghámozzuk, felkockázzuk (a konzervananászt leszűrjük). A májat ujjnyi vastagságúra felcsíkozzuk, előhevített vajon pirítjuk. Hozzáadjuk a darabolt narancsot, ananászt. Meghintjük kevés morzsolt majoránnával, a reszelt gyömbérrel. Kevés narancs- vagy ananászlevet aláöntve rövid ideig forraljuk. Töltött articsókával köríthetjük.
Elkészítési idő: 45 perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges