Hagymás-burgonyakrémes meleg szendvics recept

Hagymás-burgonyakrémes meleg szendvics recept

Hozzávalók:
1 nagy fej vöröshagyma,
1 nagy, héjában főtt burgonya,
3 evőkanál olaj,
1 teáskanál piros fűszerpaprika,
1 teáskanál só,
10 dkg reszelt füstölt sajt.

Elkészítés:

A megtisztított vöröshagymát nagyon finomra vágom, és a felforrósított olajon üvegesre pirítom, majd a tűzről félrehúzva belekeverem a pirospaprikát és megsózom. A burgonyát meghámozom és lereszelem, ezután belekeverem a hagymás-paprikás olajba. Hozzáteszem még a reszelt sajtot is, és az egészet addig keverem, amíg egynemű massza nem lesz belőle. Megpirított szendvicskenyerekre kenem, és a sütőben világos barnára sütöm.

Elkészítési ideje: kb. 20 perc.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók