Particsiga chop suey recept

Recept elkészítése:

Particsiga chop suey recept

Elkészítés:

      Óvatosan megmosunk három particsigát (éti csigát). Feltörjük a héját és kivesszük a húst. Vékonyan felszeleteljük. Felvágunk két csésze héjas vízigesztenyét, két csésze gombát, két csésze bambuszrügyet, és egy csésze zellert. Megsütjük a zöldségeket forró olajon. Felöntjük vízzel, hogy ellepje, és puhára fõzzük. Nagy lángon megsütünk néhány darab sertéshúst. Hozzáadunk fél teáskanál gyömbérgyökér levét, és egy evõkanál Fun bort. Adjuk a zöldségeket a húshoz, és jól keverjük el. Adjunk hozzá egy csésze alaplét, és kínai mártást. Kínai sonka kockákkal és petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

Elkészítés ideje: 45perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: