Recept elkészítése:
Hamis gulyásleves 3. recept
Hozzávalók:
1 közepes fej vöröshagyma,
kis olaj,
pirospaprika,
2 közepes burgonya,
1 csomó leveszöldség,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
1 leveskocka v. Vegeta,
csipetke.
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, paprikával megszórjuk, fölengedjük egy csésze vízzel, és egy-két percig sűrítjük. Kockára vágott burgonyát, petrezselyem gyökeret, sárgarépát felkarikázva, egy-két karikára vágott zöldpaprikát és paradicsomot (télen Piros Aranyat vagy paradicsom pürét) adunk hozzá. Vízzel felengedjük, hogy bőven ellepje, és ha forrni kezd beledobjuk a leveskockát. Csipetketésztát szaggatunk bele.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges