Gulyásleves malacból recept

Recept elkészítése:

Gulyásleves malacból recept

Hozzávalók:
2 kg malachús,
20 dkg malacszalonna,
1/2 kg krumpli,
1 fej vöröshagyma,
1 db sárgarépa,
3 kk. pirospaprika,
1 cs. petrezselyemlevél,
1/2 db karalábé,
csipetke,
só.

Elkészítés:

      A szalonnát apró darabokra vágjuk, és a bográcsban üvegesre sütjük. Annyi vízzel öntjük fel, amennyire szükségünk van. Hozzáadjuk az apróra vágott malachúst. Ezután beletesszük a feldarabolt krumplit, a hagymát egészben, a felkarikázott sárgarépát, és az apróra vágott petrezselyemlevelet. Kis lángon főzzük tovább. Ízlés szerint sót, pirospaprikát szórunk bele, csipetkével tálaljuk.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: