Vegyes grill ananásszal, fóliás burgonyával recept
Hozzávalók:
30 dkg csípős kolbász karikára vágva,
0,5 kg vesepecsenye kockára vágva,
20 dkg füstölt szalonna vékony szeletekre vágva,
6 kis paradicsom kettévágva,
12 gombafej,
3 karika ananász konzerv 3 cm-es darabokra vágva,
6 nagy grill pálcika,
40 dkg egész burgonya,
Barbecue fűszerkeverék.
Elkészítés:
Húzzunk minden megvizezett grillpálcikára felváltva fél paradicsomot, mellé a szalonnacsík egyik végét, egy hús darabot, egy ananászt, a szalonnacsík másik végét, egy karika kolbászt egy gombafejet, és így folytassuk, amíg elfogy a hozzávaló. A burgonyákat tegyük alufóliába, de úgy hogy mellé paradicsomot, ananászt és néhány szelet kolbászt csomagolunk. Mindkettőt tegyük forró grillsütőre és süssük 25-30 percig.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges