Kapros csirkemell recept

Recept elkészítése:

Kapros csirkemell recept

Hozzávalók:
2 csirkemell,
1 doboz krémsajt,
2 evőkanál tejföl,
1 nagy csokor friss kapor,
ízlés szerint só és törött fehér bors,
2 evőkanál olaj.

Elkészítés:

      A csirkemelleket kicsontozom, és négy darabba vágom. Húsverő kalapáccsal kissé megveregetem, és az olajjal megkenem. Mindkét oldalát előmelegített, forró grillsütőben megsütöm, majd vastagon bekenem a krémsajt, a tejföl és a finomra metélt kapor keverékével. Jól megsózom, megborsozom, és annyi időre teszem csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt éppen színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad. Párolt gyümölcs vagy nem édes befőtt illik hozzá petrezselymes párolt rizzsel.

vissza a főoldalra

Receptek kategória: