Recept elkészítése:
Csirketekercsek őszibarackkal recept
Hozzávalók:
4 db csirkemell filé,
1 tk fekete bors,
1 tk őrölt cumin,
1 tk fűszerpaprika,
4 szelet gépsonka,
2 db őszibarack,
2 ek. natúr joghurt.
Elkészítés:
A csirkemell filéket vágjuk hosszában ketté, úgy hogy két nagy szeletet kapjunk. Szórjuk meg a füszetrekkel, majd kenjük meg a natúr joghurttal és tegyük a hütőben legalább három órára. Tegyünk a csirkemell szeletekre egy szelet sonkát, egy cikk őszibarackot / lehet befőtt is / és óvatosan gőngyőljük fel. Tüzzük meg hústüvel és a forró grillsütőn süssük pirosra. Kitünően illik ehhez az ételhez az őszibarackból készitett chutney / füszeres befőtt /.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges