Recept elkészítése:
Görög sertésragu recept
Hozzávalók:
60 dkg sertéshús,
1 dl olaj,
3 fej hagyma,
2 paprika,
3 paradicsom,
1 savanyú uborka,
1 gerezd fokhagyma,
15 dkg gomba,
20 dkg zöldbab,
1 kávéskanál liszt,
1 csokor petrezselyem,
só, bors,
pirospaprika,
citromlé.
Elkészítés:
A hagymákat apróra vágjuk, az olajon üvegesre pároljuk. A húst ujjnyi széles csíkokra vágjuk, és a hagymás zsíron átpirítjuk. Teszünk rá zöldpaprikát, paradicsomot, feldarabolt gombát, zöldbabot, sót, törött borsot, pirospaprikát, kevés vizet, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha már puha, besűrítjük egy kiskanálnyi liszttel, kevés citromlével, majd a tálon meghintjük zöldpetrezselyemmel.
Elkészítés ideje: 35perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges