Amerikai kacsa recept

Amerikai kacsa recept
Hozzávalók:

1 kacsa,
15 dkg gomba,
kis margarin,
1 csokor zöldpetrezselyem,
1 evőkanál paradicsompüré,
1 dl vörösbor,
1 zsemle,
1 tojás,
őrölt bors,
1 alma,
2 csirkemáj,
1 dl tejfel,
olaj.

Elkészítés:

A gombát megtisztítva, megmosva és felszeletelve a margarinon megpároljuk az apróra vágott zöldpetrezselyemmel. Megborsozzuk, megsózzuk, és kis vizet aláöntve puhára pároljuk. Majd hozzáadjuk a paradicsompürét, a tejfelt, a vörösbort, az apróra vágott májat, és tovább pároljuk kb. 10 percig. Ha kész, hozzáadjuk a tejben áztatott zsemlét, a tojást, és jól elkeverjük. A kacsát megtisztítjuk, megmossuk, mellénél és combjánál a bőrt fellazítjuk, és a tölteléket alátöltjük. Hasüregébe egy almát teszünk. Tepsibe helyezzük, leöntjük forró olajjal, és öntözgetve, közepes tűznél (ami már tudjuk mit jelent Szászika jóvoltából) pirosra sütjük. Ha kész, kiemeljük a tepsiből, az olajat leöntjük, hogy csak kevés maradjon, ebbe beleöntjük a megfőtt rizst, kicsit lepirítjuk, és tálaljuk.

The Mountain - 3D pólók