Spenótos gofri, fokhagymamártással recept

Spenótos gofri, fokhagymamártással recept

Hozzávalók:
Tésztához:
12,5 dkg vaj,
25 dkg liszt,
20 dkg mélyhűtőt spenót,
1,2 dl tej,
3 tojás,
késhegynyi sütőpor,
só.

Mártáshoz:
2 dl joghurt,
3 gerezd fokhagyma,
citromlé,
só.

Elkészítés:

      A felolvasztott vajba keverjük bele a tojásokat, majd a sót, a sütőporos lisztet. A felengedett spenót levet szűrjük le, és a spenótot keverjük a tésztához. Ontsunk annyi tejet hozzá, hogy a tészta sűrű legyen. Legalább 20 percet pihentessük, majd süssük ki. A mártáshoz keverjük a joghurtba a citromlevet, a sót, a préselt fokhagymát. A goffrikat ezzel a mártással kenjük meg.

Elkészítés ideje: 50perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók