Francia hagymaleves 2. recept

Francia hagymaleves 2. recept

Hozzávalók:
50 dkg vöröshagyma,
1 szál póréhagyma,
2 dkg Ráma,
2 db húsleveskocka,
10 dkg Parmezán sajt,
8 szelet baget (franciakenyér),
só ízlés szerint,
törött bors, ízlés szerint.

Elkészítés:

      A margarinon fedő alatt kis lángon üvegesre pároljuk a felkarikázott, megsózott vörös- és póréhagymát. felengedjük 1,5 l vízzel, beletesszük a húsleveskockát, törött borssal és szükség szerint sóval ízesítjük. Jól összeforraljuk, tűzálló edénybe átöntjük, és a tetejére pirított kenyérszeleteket teszünk. Megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben addig sütjük, amíg a kenyérszeletekre a sajt rá nem olvad.

Elkészítés ideje: 35perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók