Pirított jércecomb ginsenges mogyorómártással recept
Hozzávalók:
4 db csirkecomb,
20 dkg mogyoró,
8 csepp ginsengextrakt,
2 evőkanál paradicsompüré,
1 dl vörösbor,
1 szál sárgarépa,
1 db vöröshagyma,
1 dl étolaj,
só,
cukor.
Elkészítés:
A megmosott csirkecombokat csont mentén kissé bevágjuk, besózzuk, serpenyőben előforrósított olajon, lassú tűzön pirítjuk. Tisztított, felkarikázott sárgarépát és vöröshagymát teszünk hozzá, tovább pirítjuk. Mikor a hús átsült, kiemeljük és tálalásig melegen tartjuk. Olajában kevés cukorral lepirítjuk a paradicsompürét, majd felöntjük a vörösborral. Átszűrjük, mártás sűrűségűre beforraljuk, hozzáadjuk a mogyorót, ginsengextraktot. A pirított csirkecombokat bevonjuk vele, burgonyakrokettel körítjük.
Elkészítés ideje: 60perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges