Indiai csirkecombok recept

Indiai csirkecombok recept

Hozzávalók:
6 csirkecomb (kettévágva),
6 gerezd fokhagyma,
1 doboz szeletelt ananász konzerv,
1 üveg őszibarack befőtt,
só,
curry,
őrölt gyömbér,
olaj.

Elkészítés:

      A csirkecombokat besózzuk, mindkét oldalukat jól megszórjuk gyömbérrel. Tepsibe helyezzük őket, majd olajat és egy pohár vizet öntünk alá, fóliával befedjük. Közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk, majd megpirítjuk. Nagy serpenyőben, pici olajon enyhén megpároljuk a felszeletelt fokhagymát. Rátesszük az ananászt és a darabolt barackot, megszórjuk curryvel majd egy rövid ideig pároljuk. Felöntjük a befőttek levével, belehelyezzük a csirkecombokat, fedő alatt kb.15 percig nagyon lassú tűzön főzzük.

Elkészítés ideje: 35perc

vissza a főoldalra

Kiemelt partnerünk