Recept elkészítése:
Hirtelen sült mustáros máj recept
Hozzávalók:
60 dkg pecsenye libamáj (vagy kacsamáj, vagy pulykamáj),
1 fej vöröshagyma,
3 ek olaj,
2 dl tejföl,
2-3 ek mustár,
pirospaprika, majoránna,
őrölt bors, só.
Elkészítés:
A vékonyra szeletelt hagymát, az olajban üvegesre pirítom, megszórom pirospaprikával, majd ráteszem a vékony csíkokra vágott májat. A tejfölbe keverem a sót, borsot, a mustárt, a majoránnát, és a májra öntöm. Felforralom, és petrezselymes krumplival tálalom. (Persze készíthető sertés, vagy marhamájból is, de a baromfimáj sokkal finomabb).
Elkészítés ideje: 30perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges