Recept elkészítése:
Hideg zöldségleves recept
Hozzávalók:
Fél kg paradicsom,
15 dkg uborka,
1 közepes fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 nagy szelet rozskenyér,
1 evőkanál ételízesítő.
Elkészítés:
A paradicsomokat dobd forró vízbe, kapdosd ki, hámozd meg, a megtisztított zöldségekkel, az ételízesítővel és /bármilyen furán hangzik/ a rozskenyérrel együtt turmixold össze. Passzöld a hűtőbe, néhány óráig had érjenek össze az ízek. Mielőtt ennétek, a franciakenyeret szeleteld föl, kevés olajon süsd ropogósra, de ne égesd halálra. Nagyon finom a leves után a "Sörkorcsolyánál" leírt "Ízletes buci", esetleg a pirított franciakenyér helyett is bízvást alkalmazható.
Elkészítés ideje: 30perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges