Francia fokhagymaleves 4. recept

Francia fokhagymaleves 4. recept

Hozzávalók:
24 gerezd fokhagyma,
1 púpozott evőkanál libazsír,
1 húsleves kocka,
3 tojássárgája,
3 evőkanál olaj,
só,
a tálaláshoz pirított kenyérkockák.

Elkészítés:

      A fokhagymát megtisztítjuk, és a libazsíron üvegesre pároljuk, de nem pirítjuk meg. Egy liter vízzel felengedjük, és a húsleveskockával fedő alatt 15 percig főzzük. Ha langyosra hűlt, turmixoljuk, újra felforraljuk, ha kell utána sózzuk. A levesestálban a tojások sárgáját habverővel, az olajjal apránként simára keverjük, és erre merjük rá - közben kevergetve - a forró levest. Pirított kenyérkockákkal díszítjük.

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók