Recept elkészítése:
Svájci omlett recept
Elkészítés:
8 tojás sárgáját 8 ek. liszttel, meg 8 ek. tejjel simára keverünk és teszünk bele 1 csokor finomra vágott petrezselymet., 10 dkg összevagdalt, egy kevés olajon párolt gombát, 10 dkg reszelt sajtot, sót, meg egy kevés őrölt fehér borsot. Alaposan kivajazott, nagy tűzálló tálba öntjük, és forró sütőben 5 percig sütjük.
Ezután a tetejére simítjuk a tojások kemény habbá vert fehérjéjét, amelyet megsózunk, és meghintjük még 5 dkg reszelt sajttal. A forró sütőbe visszatolva addig sütjük, amíg szépen meg nem pirul.
Savanyúságot kínálunk hozzá.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges