Töltött gombafejek recept

 Töltött gombafejek recept

Hozzávalók:
Fél kg csiperkegomba,
3 dkg zsiradék,
3 dkg vaj,
3 dkg hagyma,
2 tojás,
8 dkg zsemlemorzsa,
3 dkg sajt,
só, bors,
apróra vágott petrezselyemzöld.

Elkészítés:

      A tisztított gombafejeket egy kivajazott tepsibe teszem, sózom és borsozom. A gombafejeket és a hagymát apróra vágom és a zsiradékban megpirítom. Hozzáadom a finomra vágott petrezselyemzöldet, sózom, borsozom. A tűzről levéve belekeverem a zsemlemorzsát és a felvert tojásokat. Kis lángra visszatéve állandóan kevergetve egy masszává sűrítem. Ezzel töltöm meg a gombafejeket, majd megszórom reszelt sajttal, meglocsolom olvasztott vajjal és a sütőben közepes lángon átsütöm.

Elkészítés ideje: 45perc

The Mountain - 3D pólók